ΤΡΙΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μέγεθος κειμένου + / -
ΤΡΙΤΗ, 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 - 12:42

Θεσμική συνάντηση Διοίκησης Super League με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ

Ο πρόεδρος της Super League κ. Δημήτρης Αγραφιώτης και ο αναπληρωτής πρόεδρος της Super League κ. Στράτος Σωπήλης δέχθηκαν σήμερα στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Σωτήρη Τριανταφύλλου, τον Α΄αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Αντωνόπουλο, το Β΄αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Καραλή και τον γενικό γραμματέα κ. Θεόδωρο Νταβέλο.

 

Ο πρόεδρος της Super League κ. Δημήτρης Αγραφιώτης δήλωσε: «Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους θεσμικούς εταίρους μας, όπως είναι ο ΠΣΑΤ, πάντα με γνώμονα την εξεύρεση λύσεων. Οι αθλητικοί δημοσιογράφοι επιτελούν σημαντικό έργο και ιδιαίτερα σε εποχές κρίσης για την ελληνική κοινωνία είναι πολύ σημαντικό να διασφαλιστεί το ποδόσφαιρο από ακραίες εκδηλώσεις, οι οποίες υποδαυλίζουν την οπαδική βία. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη εργασία των εκπροσώπων του Τύπου στα γήπεδα και να βελτιωθούν οι συνθήκες και σε αυτό το πλαίσιο η συνεργασία μας με τον ΠΣΑΤ είναι διαρκής».

 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ κ. Σωτήρης Τριανταφύλλου σημείωσε: «Η συνεργασία του ΠΣΑΤ με τη Super League συνεχίζεται και επεκτείνεται. Στόχος των δύο πλευρών είναι η απρόσκοπτη εργασία των εκπροσώπων του Τύπου και η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή τους στα γήπεδα, μέσα σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον. Η συνεργασία του ΠΣΑΤ με τη Super League είναι διαρκής και θεσμική, με διαύλους επικοινωνίας και κοινές πρωτοβουλίες που ως στόχο θα έχουν την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφικής εργασίας στα γήπεδα όλης της χώρας ».

 

 

Σχετικές Φωτογραφίες

Created by whitehat. Powered by Galanis Sports Data

Rendered at: 2019-07-23 21:23:15