ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μέγεθος κειμένου + / -
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 - 11:17

Συνέντευξη Θανάση Παπάζογλου

Ο επιθετικός του ΟΦΗ Θανάσης Παπάζογλου ανοίγει τα χαρτιά του στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League www.superleaguegreece.net και τονίζει ότι "πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αρκεί να σου αρέσει να δουλεύεις". Ο δεινός σκόρερ του κρητικού συγκροτήματος αποθεώνει τους φιλάθλους του ΟΦΗ και λέει ότι «μόνο έτσι μια ομάδα μπορεί να λέγεται μεγάλη, όταν ο ο κόσμος της είναι πάντα δίπλα της».

 

Ερώτηση από τον Γιώργο Νικηφοράκη

Έχεις συνεργαστεί με αρκετούς προπονητές, Έλληνες και ξένους. Ποιος κατά τη γνώμη σου σε βοήθησε περισσότερο για να βελτιωθείς ατομικά;

-Με βοήθησε περισσότερο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με την εμπιστοσύνη που μου έδειλε και την εμπειρία που έχει. Ήταν τότε που ακόμα δεν είχα αγωνιστεί επαγγελματικά και ήταν εκείνος που ξεχώρισε κάποια χαρακτηριστικά που του άρεσαν πάνω μου.

Ερώτηση από τον Γιώργο Παπουτσάκη

Ποια η γνώμη σου για τον κόσμο του ΟΦΗ; Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις;

-Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να παίζεις μπροστά σε ένα τόσο θερμό κοινό όπως είναι αυτό του ΟΦΗ. Δείχνει σε κάθε αγώνα πόσο αγαπάει την ομάδα. Να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον ΟΦΗ, και στις καλές και στις κακές στιγμές, γιατί μόνο έτσι μια ομάδα μπορεί να λέγεται μεγάλη. Όταν ο ίδιος ο κόσμος της είναι πάντα δίπλα της.

Ερώτηση από τον Άγγελο Μαυρογιάννη

Χρόνο με τον χρόνο παρουσιάζεσαι όλο και καλύτερος. Πιστεύεις ότι υπάρχουν περιθώρια για περεταίρω ατομική βελτίωση;

-Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αρκεί να σου αρέσει να δουλεύεις. Ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πρέπει να θέλει συνέχεια να βελτιώνεται γιατί μόνο έτσι έρχεται η καταξίωση.

Ερώτηση από τον Σταύρο Τζάνη

Τι θα ήθελες να πετύχεις ως ποδοσφαιριστής;

-Θα ήθελα να παίξω όσο γίνεται σε πιο υψηλό επίπεδο, να χαρώ τίτλους και διακρίσεις. Και φυσικά να μπορέσω να παίξω και στο Εθνικό μας συγκρότημα.

Ερώτηση από τους Μαρία Καλαράκη, Ναπολέων Παπουτσάκη

Θες να παραμείνεις στην ομάδας μας για ακόμη έναν χρόνο;

-Αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσω μετά το τέλος των υποχρεώσεων. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θέληση σίγουρα υπάρχει αλλά πάντως είτε μείνω είτε φύγω ο ΟΦΗ θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Ερώτηση από τον Τάσο Μαγγάνα

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το δυνατό και πιο το αδύνατό σου σημείο;

-Πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο είναι το ψηλό παιχνίδι και οι κινήσεις μου στην περιοχή. Κάτι στο οποίο θέλω να δουλέψω παραπάνω είναι η κίνηση στον χώρο.

Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν δύο χρόνια παραμονής στον ΟΦΗ ποια είναι η κατά τη γνώμη σου η πιο όμορφη στιγμή και ποια αυτή που θα ήθελες να ξεχάσεις;

-Η πιο όμορφη στιγμή μέχρι τώρα θα έλεγα πως ήταν η νίκη μας επί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο μας για την διοργάνωση του Κυπέλλου. Αντίθετα θα ήθελα να ξεχάσω τον αγώνα με την Βέροια που χάσαμε στην έδρα μας.

Σε περίπτωση που προκριθείτε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος πιστεύεις ότι η χρονιά θα είναι πετυχημένη για την ομάδα σου;

-Το να φτάσεις στον τελικό του Κυπέλλου μετά από τόσα χρόνια μόνο πετυχημένη θα μπορούσε να κάνει την χρονιά. Μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί που θα φτάσουμε εκεί.

Ερώτηση από την Ηρώ Λεονταράκη

Για ποιο λόγο επιλέγεις τον αριθμό 9 στη φανέλα; Συμβολίζει κάτι για σένα;

-Είναι το νούμερο που από μικρός ήθελα να φοράω. Μου άρεσε πολύ και θα ήθελα να το φοράω όπου βρίσκομαι.

Ερώτηση από την Χρύσα Μπολάκη

Ποια είναι η γνώμη σου για το γυναικείο ποδόσφαιρο;

-Έχω δει κάποιες φορές γυναικείο ποδόσφαιρο και ομολογώ ότι έμεινα έκπληκτος από τις ικανότητες κάποιων γυναικών με την μπάλα. Είναι κάτι ξεχωριστό και παράλληλα όμορφο.

 


ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ, ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Η κ. ΧΡΥΣΑ ΜΠΟΛΑΚΗ.

Σχετικές Φωτογραφίες

Created by whitehat. Powered by Galanis Sports Data

Rendered at: 2019-03-21 18:40:11