ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μέγεθος κειμένου + / -
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - 14:38

Συνέντευξη Ντιέγκο Ρομάνο

Ο Ντιέγκο Ρομάνο του Εργοτέλη μιλάει αποκλειστικά στην ιστοσελίδα της Super League για την «μεταποδοσφαιρική» ζωή της οικογένειάς του και τονίζει ότι: «Το πρώτο μας μέλημα είναι να γυρίσουμε στην Αργεντινή. Ωστόσο όσο περνάει ο καιρός είναι πιο δύσκολο για εμάς να φύγουμε από την Ελλάδα» και συμπληρώνει ότι: «Αν τελικά μείνουμε στην Ελλάδα θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν έμενα κοντά στον Εργοτέλη από άλλο πόστο». Επιπλέον, ο Αργεντινός μέσος ερωτηθείς για το ποια χρονιά θεωρεί ότι ο Εργοτέλης είχε την καλύτερη ομάδα απαντάει πως: «η καλύτερη ομάδα κατά τη γνώμη μου ήταν το 2010-11 που τερματίσαμε στην 8η θέση του πρωταθλήματος», ενώ αναφέρεται και στον γιο του λέγοντας πως: «Θέλω να γίνει ποδοσφαιριστής, να παίξει σε υψηλό επίπεδο και εγώ θα είμαι πάντα δίπλα του για να τον βοηθάω σε ό,τι χρειαστεί». Αναλυτικά η συνέντευξη:

 

Ερώτηση από τον Βασίλη Τσακιρίδη

Θα ήθελες να παραμείνεις στη χώρα μας και μετά το τέλος της καριέρας σου ή θα επέστρεφες στην πατρίδα σου;

«Το πρώτο μας μέλημα είναι να γυρίσουμε στην Αργεντινή. Ωστόσο όσο περνάει ο καιρός είναι πιο δύσκολο για εμάς να φύγουμε από την Ελλάδα. Τώρα δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ο χρόνος θα δείξει».

 

Έχεις σκεφθεί να βοηθήσεις τον Εργοτέλη από κάποιο άλλο πόστο;

«Ναι το έχω σκεφτεί. Αν τελικά μείνουμε στην Ελλάδα θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν έμενα κοντά στον Εργοτέλη από άλλο πόστο. Θα είναι κάτι πολύ καλό.

 

Ερώτηση από την Παρασκευή Ρουσάκου

Πιστεύεις ότι ο Εργοτέλης θα εκπληρώσει τους στόχους που έθεσε για την φετινή περίοδο;

«Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Θα καταφέρουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις κάθε μέρα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

 

Ερώτηση από τον Νεκτάριο Καμαρίτη

Τι συμβουλή έχεις δώσει στον γιο σου Τιάγκο όσο αφορά την επαγγελματική του καριέρα; Θα ήθελες να ακολουθήσει τα βήματά σου;

«Ακόμα είναι μικρός. Η αλήθεια είναι ότι έχει ταλέντο. Για εμένα πρέπει να παίζει και να το ευχαριστιέται, να είναι χαρούμενος.
Θέλω να γίνει ποδοσφαιριστής, να παίξει σε υψηλό επίπεδο και εγώ θα είμαι πάντα δίπλα του για να τον βοηθάω σε ό,τι χρειαστεί».

 

Ερώτηση από το Μιχάλη Συγγελάκη

Βρίσκεσαι πολλά χρόνια στην ομάδα. Ποια χρονιά θεωρείς ότι ο Εργοτέλης είχε την καλύτερη ομάδα;

«Περάσανε από τον Εργοτέλη μεγάλοι παίκτες και είχαμε πολύ καλή ομάδα πολλές χρονιές. Ωστόσο η καλύτερη ομάδα κατά τη γνώμη μου ήταν το 2010-11 που τερματίσαμε στην 8η θέση του πρωταθλήματος».

 

Ερώτηση από τον Βίκτωρα Λεκομ

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή που έχεις ζήσεις με τον Εργοτέλη;

«Ήταν η περσινή άνοδος της ομάδας στην Super League. Γιατί περάσαμε πολλές δυσκολίες, τόσο η ομάδα όσο και εγώ. Προερχόμουν από τραυματισμό, έμεινα στην ομάδα και όλοι μαζί καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον μεγάλο μας στόχο και την επιστροφή του Εργοτέλη εκεί που ανήκει, στην μεγάλη κατηγορία»
.

Από τους παίκτες που έχεις αντιμετωπίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα ποιόν έχεις ξεχωρίσει και γιατί;

«Τα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα έχουν περάσει πολύ μεγάλοι παίκτες από την Super League. Ο Σισέ ήταν παίκτης που έκανε μεγάλη διαφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμη ένας είναι και ο Ιμπαγάσα».

 

Ποια μαντινάδα θα ήθελες να αφιερώσεις στου φίλους του Εργοτέλη;

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνουν. Πιστεύω και αυτοί να είναι ευχαριστημένοι με την προσφορά μου στην ομάδα και την προσπάθεια μου σε κάθε αγώνα. Μακάρι να είμαστε μαζί, όσα περισσότερα χρόνια γίνεται».

 

Ποιο είναι το αγαπημένο σου χόμπι;

«Το χόμπι μου είναι να περνάω καλά με την οικογένεια μου και με τους φίλους μου».

 

Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ποιο επάγγελμα θα ήθελες να ακολουθήσεις και γιατί;

«Δεν γνωρίζω. Ευχαριστώ τον θεό που μου έδωσε την δυνατότητα να κάνω επάγγελμα αυτό που αγαπώ».

ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΤΙΕΓΚΟ ΡΟΜΑΝΟ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ.

 

Σχετικές Φωτογραφίες

Created by whitehat. Powered by Galanis Sports Data

Rendered at: 2019-03-21 18:38:48