ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μέγεθος κειμένου + / -
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - 17:04

Συνέντευξη Γιώργου Κυριακόπουλου

«Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον Αστέρα μέσα από την σκληρή καθημερινή δουλειά στο γήπεδο» τονίζει στην αποκλειστική του συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Super League ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Ο νεαρός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης τονίζει ότι: «ο Αστέρας κάθε χρόνο μεγαλώνει σαν ομάδα και πιστεύω πώς είναι ήδη μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας» ενώ αναφέρεται και στους φιλάθλους της ομάδας λέγοντας πως: «η παρουσία των φιλάθλων μας είναι πάντα σημαντική για όλους τους ποδοσφαιριστές». Αναλυτικά η συνέντευξη:

 

Ερώτηση από Γιώργο Λογαρίδη

Ξεκίνησες από τμήματα υποδομής του συλλόγου και πλέον αγωνίζεσαι στην ανδρική ομάδα. Πιστεύεις ότι οι κόποι σου ανταμείβονται;

Ναι, πιστεύω ότι οι κόποι μου ανταμείβονται γιατί έχω δουλέψει πολύ στις ακαδημίες του Αστέρα και με τη βοήθεια των προπονητών μου, αλλά και της διοίκησης κατάφερα να δικαιωθώ και να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω στην ανδρική ομάδα.

 

Ερώτηση από Δημήτρη Οικονομίδη

Πώς αισθάνεσαι που παρά το νεαρό της ηλικίας σου έχεις καταφέρει να κερδίσεις μία θέση στη βασική ενδεκάδα;

Αισθάνομαι υπέροχα, γιατί αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής και πραγματοποιήθηκε. Από δω και πέρα, οι υποχρεώσεις μου γίνονται μεγαλύτερες και θα πρέπει να δουλέψω σκληρά για να καθιερωθώ στον Αστέρα.

 

Ερώτηση από τη Ρένα Λιονουδάκη

Αν και ίσως είναι νωρίς να μιλάμε γι αυτό, ποιες είναι οι βλέψεις σου για το μέλλον;

Όπως είπα και νωρίτερα, ο στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον Αστέρα μέσα από την σκληρή καθημερινή δουλειά στο γήπεδο. Δεν θα ήθελα να πω κάτι συγκεκριμένο για το μέλλον, αλλά να προχωράω μπροστά βήμα-βήμα δικαιώνοντας και τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν.

 

Ερώτηση από την Ελένη Ταγκάλου

Το όνειρο σου είναι να αγωνιστείς σε κάποια ομάδα του εξωτερικού; Αν ναι, σε ποια θα ήθελες να αγωνιστείς και γιατί;

Προς το παρόν κοιτάω μόνο τις υποχρεώσεις μου με τον Αστέρα και όπως είπα νωρίτερα, θέλω να είμαι προσγειωμένος στις απαιτήσεις της ομάδας μου και να κοιτάω το μέλλον βήμα-βήμα. Δεν θέλω να ονειροβατώ, αλλά να πηγαίνω μπροστά μέσα από τη δουλειά στο γήπεδο.

 

Ερώτηση από τον Γιώργο Τ.

Πώς κρίνεις την παρουσία των φιλάθλων του Αστέρα στα εκτός έδρας παιχνίδια;

Η αλήθεια είναι ότι πώς η παρουσία των φιλάθλων μας, είναι πάντα σημαντική για όλους τους ποδοσφαιριστές. Εγώ δεν κρίνω κανέναν, αλλά αντίθετα θέλω να τους υποσχεθώ πώς σε κάθε αγώνα που θα συμμετέχω θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να είναι αυτοί περήφανοι για την αγαπημένη τους ομάδα.

 

Ερώτηση από τον Βασίλη Οικονομίδη

Ο Αστέρας έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητος στην έδρα του και κάθε χρόνο βλέπουμε ότι γίνεται ακόμη πιο ισχυρός στην έδρα του. Πώς το εξηγείς αυτό;

Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλή οργάνωση, δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα, παρέχει τα πάντα σε έναν ποδοσφαιριστή που ασχολείται μόνο με την προπόνηση και τον αγώνα. Δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Ο Αστέρας κάθε χρόνο μεγαλώνει σαν ομάδα και πιστεύω πώς είναι ήδη μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Για να είναι ο Αστέρας στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, θα πρέπει να εκμεταλλεύεται τον παράγοντα έδρα. Κάτι που το έχει καταφέρει.

 

Ερώτηση από την Εύα Κουλουριώτη

Πιστεύεις ότι την επόμενη χρονιά ο Αστέρας μπορεί να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη;

Γιατί να μην την κάνει; Όπως σας είπα και νωρίτερα, ο Αστέρας δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και όλοι οι ποδοσφαιριστές ασχολούνται μόνο με τις υποχρεώσεις τους στο γήπεδο. Ο Αστέρας παίζει καλό ποδόσφαιρο και με τη συμμετοχή του για τρίτο χρόνο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθιερώνεται σιγά-σιγά στη συνείδηση όλων των φιλάθλων. Με λίγη τύχη μπορεί να πετύχει ακόμα περισσότερα, από όσα έχει πετύχει μέχρι φέτος.

 

Ποια είναι η υπόσχεση που θες να δώσεις στον κόσμο του Αστέρα;

Από δω και πέρα θα παλέψουμε όσο μπορούμε και θα δουλέψουμε σκληρά για να κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται στα πλέυ-οφ, προκειμένου να τους κάνουμε χαρούμενους και περήφανους για την ομάδα τους.

 

Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να γίνεις ποδοσφαιριστής;

Από μικρό παιδί λάτρευα το ποδόσφαιρο. Ο πατέρας μου ήταν εκείνος που με έγραψε σε ακαδημία ποδοσφαίρου και μέσα από σκληρή δουλειά έφτασα μέχρι τη Super League και τον Αστέρα.

 

ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΤΑΓΚΑΛΟΥ.

 

Σχετικές Φωτογραφίες

Created by whitehat. Powered by Galanis Sports Data

Rendered at: 2019-03-21 18:40:36