ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μέγεθος κειμένου + / -
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 - 14:57

Συνέντευξη Βαλεντίνου Βλάχου

Ο αμυντικός του Άρη Βαλεντίνος Βλάχος μιλάει αποκλειστικά στην ιστοσελίδα της Super League για την συνέχεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα: «στην κατάσταση που βρισκόμαστε ο κάθε αγώνας είναι σημαντικός», τονίζει ότι: «το Κλ. Βικελίδης είναι μία από τις καλύτερες έδρες στην Ελλάδα» και δίνει την δική του υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας: «σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και θα παλέψουμε μέχρι τέλους». Αναλυτικά η συνέντευξη:

 

Ερώτηση από τον Δημήτρη Χριστίδη

Πως νιώθεις που αγωνίζεσαι στον Άρη;

Κάθε ποδοσφαιριστής θα ένιωθε περήφανος που αγωνίζεται σε μία τόσο μεγάλη, ιστορική και δημοφιλή ομάδα, όπως ο Αρης.

 

Ερώτηση από τον Πέτρο Μαγιάκο

Πως ένιωσες όταν μπήκες για πρώτη φόρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»;

Είχα ξαναμπεί ως αντίπαλος στο Κλέανθης Βικελίδης. Τώρα πλέον ζω την ατμόσφαιρα ως παίκτης του Αρη και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι μία από τις καλύτερες έδρες στην Ελλάδα. Οταν έπαιξα πρώτη φορά στο ματς με την Ξάνθη ήμουν λίγο αγχωμένος αλλά ο κόσμος ήταν εκπληκτικός και με βοήθησε να το ξεπεράσω. Οι οπαδοί του Αρη δίνουν μεγάλη ώθηση στην ομάδα, από την αρχή έως τη λήξη κάθε αγώνα.

 

Ερώτηση από τον Γιώργο Δημητριάδη

Ποιες είναι οι αναμνήσεις που θα ήθελες να θυμάσαι και ποιες αυτές που θα ήθελες να ξεχάσεις από το πέρασμά σου από την Μπριζ;

Δεν θα ήθελα να ξεχάσω κάτι, γιατί όλα αυτά είναι εμπειρίες και με βοηθούν να γίνομαι καλύτερος και να εξελίσσομαι όχι μόνον ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως άνθρωπος. Το καλοκαίρι επιστρέφω στην Μπριζ και θα είμαι πιο έτοιμος.

 

Ερώτηση από την Ασπασία Θεολόγου

Αν σου δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστείς ξανά στο εξωτερικό θα το έκανες; Και Αν το έκανες, ποιο πρωτάθλημα θεωρείς ότι σου ταιριάζει καλύτερα;

Σίγουρα θα το έκανα γιατί ήταν επιλογή μου να πάω στο εξωτερικό. Γι’ αυτό άλλωστε αποφάσισα να πάω στην Μπριζ.

 

Ερώτηση από τον Παντελή Παναγιώτου

Επόμενος αγώνας με τον ΟΦΗ στην έδρα σας. Πόσο σημαντικός πιστεύεις ότι είναι για την παραμονή σας στην κατηγορία;

Πλέον, στην κατάσταση που βρισκόμαστε ο κάθε αγώνας είναι σημαντικός. Προφανώς και αυτός απέναντι στον ΟΦΗ έχει μεγάλη σημασία.

 

Η ομάδα σκοράρει ένα γκολ κάθε δώδεκα τελικές προσπάθειες. Είναι ένα στοιχείο που σας προβληματίζει ως ομάδα;

Είναι ένα πρόβλημα πάνω στο οποίο δουλεύουμε στις προπονήσεις. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να βελτιωθούμε, αλλά σίγουρα χρειάζεται και λίγη τύχη.

 

Τι υπόσχεση θα ήθελες να δώσεις στον κόσμο του Άρη;

Ξέρω πως ο κόσμος του Αρη είναι απογοητευμένος εξαιτίας των όσων συμβαίνουν στην ομάδα. Κι όμως, έρχεται σε κάθε γήπεδο και μας στηρίζει. Εγώ αυτό που θα ήθελα να πω στους φιλάθλους είναι ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους.

 

Με ποιον ποδοσφαιριστή θα ήθελες να αγωνιστείς ως συμπαίκτης και με ποιον ως αντίπαλος και γιατί;

Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στο μυαλό μου. Σίγουρα είναι πολλοί οι παίκτες με τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ, αλλά δεν μπορώ να πω ένα όνομα.


Πως και που φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 5-6 χρόνια;

Δεν το έχω σκεφτεί. Μου αρέσει να ζω το τώρα.

 

Ποιο είναι το αγαπημένο σου χόμπι;
Στον ελεύθερό μου χρόνο παίζω με τους φίλους μου μπάσκετ και βιντεοπαιχνίδια.

 

ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΕΛΝΤΙΝΟΥ ΒΛΑΧΟΥ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ.

Σχετικές Φωτογραφίες

Created by whitehat. Powered by Galanis Sports Data

Rendered at: 2019-03-21 18:34:55